Tuesday, April 12, 2016

TSPSC Group 2 New Syllabus Model Questions Papers 2016 TSPSC Group II new Syllabus Guessing Questions Papers Download | Sample Papers 2016 Download

So, candidate must download their admit card then take a print copy it and carry with yourself when appearing for the examination. .

Happiest day of my life essay.

Here we have published that only for future use and we have published the information on the basis of previous APPSC recruitments notification’s and it is not official information by the government. Also Read: TSPSC Lecturer Faculty 1124 Vacancies 2016. TNPSC Group 2 previous year question papers free download in Tamil, English PDF will be available separately for the candidates for the reference of the questions easily. (d)   Manchester United. Now all those candidates had applied online application form they may be available to download syllabus pdf in Telugu as follows provided full syllabus below on this page..

We have suggested to every candidate who are study the subject wise new syllabus and subject exports suggested study material with guides to get good marks in the examination test..

Paper Section Subject Duration Marks Paper-I General Studies 150 150 Paper-II Section –I Social & Cultural History of TS state  150  150 Section-II General overview (Only Imp) of Indian Constitution Paper-III Section-I Planning in India & Indian Economy system  150  150 Section-II Contemporary problems and Developmentsfacing  in Rural Society Total 450 marks Interview 50 marks.

The TSPSC Group II Exam Admit card 2016 issued by the commission is very important and every contestant who is appearing for the examination has to carry it to the examination center. (C) Thiamine, Riboflavin, Niacin a.nd Vitamin-BIz.

The commission might organize written or oral test for the recruitment of candidates for various government posts.

For that purpose we are now providing the TS Group 2 exam portion paper wise in english/telugu.. SubbuIak&hmi -Patronized art and architecture

. TSPSC Group 2 Syllabus 2015.

It was created after the new state of Telangana was carved out from Andhra pradesh

Q 1 – GRAND CENTRAL TERMINAL, PARK AVENUE, NEW YORK IS THE WORLD’S?
A: largest railway station B: highest railway station
C: longest railway station D: None of the above
Answer : A
Q 2 – FOR WHICH OF THE FOLLOWING DISCIPLINES IS NOBEL PRIZE AWARDED??
A: Physics and Chemistry B: Physiology or Medicine
C: Literature, Peace and Economics D: All of the above
Answer : D
Q 3 – FFC MEANS FOR?
A: Foreign Finance Corporation B: Film Finance Corporation
C: Federation of Football Council D: None of the above
Answer : B
Q 4 – GALILEO WAS AN ITALIAN ASTRONOMER WHO?
A: developed the telescope B: discovered four satellites of Jupiter
C: discovered that the movement of pendulum produces a regular time measurement D: All of the above
Answer : D
Q 5 – GOLF PLAYER VIJAY SINGH BELONGS TO WHICH COUNTRY??
A: USA B: India
C: Fiji D: UK
Answer : C
Q 6 – FOR THE OLYMPICS AND WORLD TOURNAMENTS, THE DIMENSIONS OF BASKETBALL COURT ARE?
A: 27 m x 16 m B: 28 m x 16 m
C: 26 m x 14 m D: 28 m x 15 m
Answer : D
Q 7 – FEDERATION CUP, WORLD CUP, ALLYWYN INTERNATIONAL TROPHY AND CHALLENGE CUP ARE AWARDED TO WINNERS OF?
A: Volleyball B: Cricket
C: Basketball D: Tennis
Answer : A
Q 8 – GUWAHATI HIGH COURT IS THE JUDICATURE OF?
A: Nagaland B: Arunachal Pradesh
C: Kerala D: All of the above
Answer : D
Q 9 – FIRE TEMPLE IS THE PLACE OF WORSHIP OF WHICH OF THE FOLLOWING RELIGION?
A: Taoism B: Zoroastrianism (Parsi Religion)
C: Shintoism D: Judaism
Answer : B
Q 10 – FILM AND TV INSTITUTE OF INDIA IS LOCATED AT?
A: Perambur (Tamilnadu) B: Pimpri (Maharashtra)
C: Rajkot (Gujarat) D: Pune (Maharashtra)
Answer : D
. APPSC GROUP-1 2008 – English-  Prelims Paper Solved – Click Here To Download. You have Successfully Subscribed! Tnpsc Group 2 last 6 year Question Papers June 19, 2015 by: admin in: Tnpsc group 2, Tnpsc Study Materials 38 Comments  Tnpsc Group 2 last 6 year Question Papers. Click Downlaod 6Tnpsc Group 2 2014 Question Paper.

Recently commission has released big advertisement as Telangana PSC Group 2 vacancy 2016 in Telangana employment news or rojgar samachar.


Tags : previous question papers,question paper,recruitment,latest govt jobs,govt notification,syllabus,model paper,sample paper,recruitments,old question paper,last year question paper,answer key,sample papers 2016 download,tnpsc group 4 exam,hall ticket,tnpscportal,tnpsc portal,tnpsc,tnpsc group4,tnpsc group2,group 2,tspsc group 2 syllabus,model papers 2016 download,tnpsc group 2nd questions & answer 2015,tnpsc group 2 exam model question paper & answer in tamil,tnpsc last years papers & answers 2015

No comments:

Post a Comment